MGB 0.6.9.3
164 berichten op 17 Pagina`s
«   15    »

24 » Theo Hudepohl uit Alphen aan den Rijn
Hallo allemaal,

Ik ben op zoek naar verhalen en of foto's van Fred Rietveld. Hij was mijn zwager en is veelste vroeg overleden en wil graag voor zijn broers en zijn zus wat verhalen en of foto's boven water zien te krijgen Fred is bij Verolme (mrt.1966) a /b gekomen en 14 dgn voor de brand april 1968 overgeplaatst naar de MDKAZ. Het laatste jaar is hij tapbaas geweest in korporaalsverbijf. Graag hoor ik van een van zijn maten of iemand die met hem gevaren heeft.

Met de vriendelijke groeten,

Theo Hudepohl (oud MLDer oktober 1987 tot en met jun 2005)

23 » Stefan Nijwening uit Nijmegen
Mijn opa, Albert Nijwening, vaarde als Sergeant-Monteur op HMS De Ruyter onder Admiraal Karel Doorman en overleed tijdens de slag om de Java Zee. Mijn vader, Dirk Albert (Dick) Nijwening, vaarde OP de Karel Doorman. Ik ben op zoek naar foto's van hem en/of andere herinneringen van en aan mijn vader op de Karel Doorman.

22 » CHRIS UGEN uit DEURNE
ik was op de doorman in 1962-63 mee naar engeland greennock londondery glascow invergorden pencance gotenborg laspalmas verder kan ik me niet veel meer herineren wel van de helicresch inde golf v biscaje was matr 3 fijne dienst tijd opleiding mokh Hilversum bak 334 wie kan zich dat nog herinneren met ben roothliep uit urk co minderhoud uit vlissingen misschien krijg ik hierop nog een reactie zou leuk zijn gr chris

21 » Maarten Reder uit Wassenaar
Als Marinier werd ook ik geplaats op de Karel Doorman,in het jaar 1949.Heb de reis mee mogen maken naar West-Indie, en Zuid Amerika, met aan boord Prins Bernard. Het was een pracht reis.En waar wij ook aan land kwamen werden wij goed verwend door de plaatselijke bevolking.De ene party, na de andere was ons deel. Prachtig was dit allemaal.
Zijn er nog Oud Mariniers,die ook die reis hebben mee gemaakt? Zou best in contact willen komen.

20 » m uit wageningen
hallo allemaal ik ben de zoon van Geurt Hellegering helaas is mijn pa overleden in 2008 maar wat ik wel heb zijn foto's die ik graag wil delen met jullie allemaal
ik heb verhalen gehoord over de BOLLE dat was zijn maatje
ik wil ook graag in contact komen met zijn maat
lijkt me leuk als ik meer van die voor mijn pa een hele mooie tijd dingen op te halen
gr marcel

19 » A.KRAMER uit bALK(fRL.)
VAN 1948 TOT 1954 MET SQDRON 4 OP DE DOORMAN
O..DE REIS MET PRINS BERNARD NAAR DE WEST WAT EEN
MOOIE REIS WAS. WAAR ZIJN DE MATEN VAN HET SQDR.?
BEN NU 84 JR

18 » Frans Westerbaan uit Krimpen a/d IJssel
Als 5 jarige (1955) met mijn vader de oude Karel Doorman die gemeerd was aan de Parkkade bezocht. Ik wil nu dat model (dus voor de grote verbouwing) nabouwen op schaal 1:400. Ik weet echter niet meer welke kleur het vliegdek had. Ook het geschut kan ik niet duidelijk voor de geest halen. Foto's van die tijd zijn niet echt gedetailleerd. Zou er nog iemand zijn die een detailfoto van dat geschut heeft. Ik hou me aanbevolen. Verder geniet ik met volle teugen van uw site. Prachtig die herinneringen aan dat imposante schip.

17 » Martin Moningka uit Hoofddorp
Heb gevaren in de periode 1965-1965, mooie periode veel geleerd.en tijdens de stormen altijd spannend op de R81

16 » Fred Bernhard uit Amsterdam
Ook ik was 2x aan boord van de Doorman geplaatst. De eerste keer in 1958, tijdens de verbouwing, Wilton Fijenoord, Schiedam. De tweede keer in 1968, mijn laatste plaatsing bij de Kon. Marine. Prachtige herinneringen, 2x naar de west. Ik was matr. 1, kanonnier 1. werkgebied bakboord achter bordes, 2x 40 mm mitrailleurs en 2x saluutkanonnen 4,5 cm. Hoop op een reactie. Oud opvarende Fred Bernhard.

15 » Versteeg Th.A. uit Veenendaal
Heb met genoegen op deze prachtige boot gediend ik ben er zo gek op dat ik een mooi model in mijn huiskamer heb staan. Zou die tijd zo weer over willen doen. Steven gefeliciteerd met dit prachtige naslag(kijk) werk, en ga zo door kom regelmatig langs om even te kijken of er nog wat nieuws bij is gekomen

Groet kajoe Versteeg
«   15    »

administratie
MGB OpenSource Guestbook © 2004-2024
mgbModern Theme by mopzz